Alles start met uw domeinnaam...

Uw domeinnaam is uw identiteit op het internet. Registreer of verhuis nu uw domeinnaam, wenst u begeleiding dan helpen wij u graag verder op weg.

Sareiserjoch Malbun, LI © 2012 Frank Dieckmann

Over AUVICOM Technologies BV

Wij zijn sinds 1997 uw partner in het vastleggen van uw domeinnamen, de ontwikkeling en de hosting van uw websites en het bouwen of migreren van uw internet applicaties. Wij gebruiken hiervoor Open Source Software (OSS) omdat wij geloven in de principes van open software, aandacht voor veiligheid en bescherming van privacy. Onze software is hierbij niet het doel maar het middel waarbij het draait om de gebruikerservaringen en -gemakken van de mensen achter het doel.

Indien gewenst begeleiden wij u bij elke gewenste stap tijdens de realisatie van uw internet project. Vanaf de registratie van uw eerste domeinnaam tot aan de door u gewenste eindresultaten!

Ervaring en expertise

Wij hebben de afgelopen 27 jaar een uitgebreide ervaring opgedaan met de creatie van uw websites, internet gebaseerde applicaties, het installeren van netwerken en het hosten van local-, colocated- en dedicated servers.

Linux OSSKortom, wij kennen het internet sinds zijn ontstaan en zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling ervan. Wij dragen graag bij aan projecten in de Open Source gemeenschap. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten op het gebied van o.a.: Linux, Apache, MySQL en MariaDB, PHP, Javascript, jQuery, Bootstrap, Node.js, DHTMLX, SOAP, XML, etc.

Koppelingen met MSSQL databases aan OSS omgevingen en ombouwen van oude applicaties in bijv. dBase, Clipper of Excel naar webbased applicaties zijn ook deel van ons portfolio

SIDN Deelnemer (.nl)

Wij zijn deelnemer van SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland). SIDN beheert sinds 1996 de domeinnamen die eindigen op .nl. Naast het registreren en uitgeven van domeinnamen, zorgt SIDN ervoor dat internetgebruikers wereldwijd en op elk gewenst moment bij deze domeinen terecht kunnen. Hierdoor kunnen wij direct, zonder tussenkomst van derden uw .nl domeinnamen beheren. Vanaf 1 januari 2018 registreren wij elke .nl domeinnaam met DNSSEC, d.w.z. dat uw domeinnaam beschermd is tegen de gangbare vormen van domeinnaam kaping.

Andere domeinnaam TLD's (.com, . net, .org, .eu, .be, etc.)

Wij kunnen vrijwel elke gangbare domeinnaam extensie voor u registreren, vind u uw gewenste extensie (TLD) niet terug in de keuzelijst bij het registratieproces, neem contact met ons op voor een aanbieding op de door u gewenste domeinnaam!

Beschikbaarheid, privacy en veiligheid

Beschikbaarheid, privacy en veiligheid zijn voor ons een vanzelfsprekendheid, daarom worden alle domeinnamen, indien mogelijk, voorzien van DNSSEC en is een SSL certificaat en 30 dagen backup van uw content standaard voorzien bij de hosting van uw websites, e-mail en applicaties.

Uw en onze servers zijn ondergebracht in een ISO gecertificeerd, prima beveiligd en carrierneutraal datacenter. Data, al dan niet in cloud omgevingen, worden altijd opgeslagen op servers in Nederland.