Alles start met uw domeinnaam...

Uw domeinnaam is uw identiteit op het internet. Registreer of verhuis nu uw domeinnaam, wenst u begeleiding dan helpen wij u graag verder op weg.

Lenzerheide, CH © 2015 Frank Dieckmann

Nieuwe website!

Breda vrijdag 31 mei 2019 Frank Dieckmann

Onze website www.auvicom.nl is geheel vernieuwd, inclusief een nieuw domeinnaam registratie systeem met scherpere prijzen en een volledig nieuw account dashboard.

De website werkt nu prettig op alle gangbare apparaten (desktop, tablet en telefoon), en is voortaan standaard voorzien van SSL. Tevens is het registreren van uw domeinnamen en aanvragen en beheren van uw webhosting verbeterd. De website werkt met een nieuwe versie van ons content management systeem UwCMS v2019.01.

Wij maken voor deze website en het UwCMS content management systeem o.a. gebruik van CentOS Linux, Apache webserver, PHP, MariaDB op de back-end en HTML5, Vanilla javascript, Bootstrap, jQuery en DHTMLX voor de front-end.

UwCMS v2019.01 komt publiekelijk beschikbaar in het eerste kwartaal van 2019. Bezoek deze pagina regelmatig voor een update hierover.

Blijf op de hoogte van al onze nieuwsberichten en belangrijke aanpassingen, wijzigingen en updates in ons netwerk door uw aan te melden voor een abonnement op onze nieuwsbrieven met het formulier hieronder.

Abonneren